Söderslätts Countryfestival.

Söderslätts Countryfestival 8-9 september 2012

Musik och aktivitetsfestival med country/western tema

Visa hela texten

Välkommen till Söderslätts Countryfestival, hela familjens Country fest!

Live på scen: Calaisa,  Hasse “Kvinnaböske” Andersson, Anna Hertzman, Hold Your Horses, Simon Andersson, , San Fairy Ann, fler artister tillkommer!
Vårt musikprogram kommer innehålla Country, Rockabilly, Folkpop, Blues, Bluegrass, Sing/Song Writers och Roots. På stora scenen spelar välkända och etablerade artister men även lokala talanger ges utrymme
Beläget i hjärtat av Söderslätt, i Anderslöv, hittar ni en festival för hela familjen, unga och gamla. Vi samlar Söderslätts fantastiska utbud av kultur, mat, dryck, konst och hantverk under en färgsprakande septemberhelg. Söderslätts Countryfestival är en dröm om ett Country Mecca i Sveriges söder.

Låt sinnena njuta av den ekologiska, traditionellt tillagade och närodlade mat och dryck som serveras. På festivalen bjuds du på aktiviteter för hela familjen. Vad sägs om att se och kanske prova på Linedance, tävla mot varandra i t.ex. hästskokast, prickskytte och bullriding, kolla in våra traktorer och motorer som är på plats. För de allra minsta har vi en mini-bondgård, där får barnen möta alla bondgårdens djur, mata, klappa, titta och bönderna berättar gärna mer om livet på landet. Uppvisningar i Western Riding och Mounted Shooting kommer att ske på området.

Datum Namn Plats Status